Mainasse

Bijzondere Uitvaartzorg

Kosten

Helen: "Regelmatig heb ik gesprekken over de dood. Mensen die hun wensen aan mij willen vertellen en willen weten of ze wel voldoende zijn verzekerd. Of juist mensen die helemaal niet zijn verzekerd en manieren zoeken om op latere leeftijd extra geld apart te zetten."
Wij krijgen ook veel vragen over verzekeringen. Vragen als: "Moet ik eerst de verzekering bellen?" en "Ben ik verplicht met hen alles te regelen?" Nee, u bent niet verplicht om de uitvaart te laten regelen door uw verzekeringsorganisatie en u hoeft hen ook niet direct te bellen. Vanaf overlijden nemen wij alles voor u over en zorgen dat de verzekering direct aan u of ons uitbetaalt. 

Kosten
Wij zijn graag transparant in zaken en berekenen over het algemeen alle ingekochte kosten op basis van nacalculatie wat u werkelijk heeft afgenomen. Toch willen veel mensen van tevoren weten waar ze aan toe zijn. 

U kunt vrijblijvend een prijsopgave aanvragen op basis van uw wensen. Vul nu het formulier in.

Wij werken niet met standaard pakketten. De kosten voor een uitvaart worden opgebouwd door de wensen.  Wij kunnen bijvoorbeeld voor € 2.000,00 een stille crematie regelen en voor € 10.000, 00 een uitgebreide begrafenis met een eigen graf.
Maatwerk betekent zeker niet dat het dan duurder is. Soms zelfs goedkoper.


Er is uiteraard heel veel mogelijk als afscheid. Een roze uitvaart volledig in stijl, een duurzame uitvaart op een natuurbegraafplaats met een opbaarplank, een afscheid in de favoriete kroeg; niets is te gek. Wij helpen u met liefde om het afscheid te laten verlopen zoals u dat wenst en in de geest van overledene. 

 


E-mailen
Bellen